Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна Локална самоуправа Органи Скупштина Седнице Скупштине

  8. седница скупштине

  Ел. пошта Штампа

  Дневни ред 8. седнице Скупштине града можете преузети овде

   

  Тачка 1 Деветомесечни извештај за скупштину

     Тачка 8 Јавно предузеће за урбанизам и пројектовање

   

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid