Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Обележен Божић у Васпитно-поправном дому

  Обележен Божић у Васпитно-поправном дому

  Ел. пошта Штампа
  1

  Највећи хришћански празник, Божић, ломљењем чеснице данас је обележен и у Васпитно – поправном дому у Крушевцу, а и овој прослави присуствовали су градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић и други представници политичког и јавног живота Града.

  2

  8

  Штићеницима Дома се обратио директор установе Иван Мијаиловић.

  Он је нагласио да присуством верској церемонији и ломљењем Божићње чеснице, актуелно руководство Града даје подршку Васпитно – поправном дому и његовим напорима да живот штићеника учини квалитетнијим и бољим, а пре свега да од њих начини поштене и достојне људе, који ће се на равноправан начин укључити у живот локалних заједница.

    3

  „ Светлост Божју примите у своје срце, чините добро и радост и добро ће вам се вратити. Проведите празнике у здрављу, весељу и са љубављу, како Јеванђеље каже „ , поручио је између осталог директор Мијаиловић.

   

  Најлепше Божићње честитке упутио им је и Епископ крушевачки Господин Давид Перовић који је са секретаром крушевачке епархије Драгим Вешковцем такође увеличао прославу у кругу ВП Дома.

    4

  Штићеницима је подељена чесница, а највише среће имао је малолетник С.С. који је извукао златник, донацију директора установе.

    5

  Штићеници су такође активно укључени у програм, а наступила је и етно група „Лазарице“.

   

  6

   

  7

   

  Време у Крушевцу

  Температура: 0 °C vreme
  Притисак: 996.8 hPa barometar.gif
  Прогноза...
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid