Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Отворено "Културно лето 2018" у Рибарској Бањи

  Отворено "Културно лето 2018" у Рибарској Бањи

  Ел. пошта Штампа

  1 Вечерас  је у Рибарској Бањи отворена традиционална манифестација – Културно лето 2018. Током летњег периода, организује се низ културних дешавања, а овогодишњи програм започео је концертом Данице  Крстић у препуном амфитеатру у оквиру Спа центра.

   

  Директор Специјалне болнице др Душан Шокорац, најављујући манифестацију, истакао је да је циљ Културног лета, употпуњавање комплетне понуде здравственог и рехабилитационог центра, како би био задовољен и аспект туристичко – рекреативног садржаја за бројне госте овог познатог бањског лечилишта. "На брду Самар отвориће се комплекс са три базена и рестораном, тако да ће се део дешавања овогодишњег Културног лета одражати и на том простору".

  2


  Програм је отворила  градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић. Она је подсетила да је и у Крушевцу отпочела најзначајнија манифестација града „Видовдан 2018.“ и да бројни љубитељи културе и уметности могу уживати у разноврсним садржајима који им се нуде како у Крушевцу, тако и на летњој сцени Рибарске Бање. „Културно лето Рибарске Бање постао је препознатљив бренд који се одржава по 15. пут, а својим квалитетним садржајем привлачи различите посетиоце  и даје нову димензију  целокупном  боравку и услугама  које се пружају пацијентима, тако да се слоган "лек за тело, али и лек за душу" у потпуности оправдава".

  3

  Иначе, током ове манифестације, репертоар се састоји из наступа фолклора, позоришних представа, промоција књига...

  4

   

  5

  Свечаном отварању "Културног лета 2018" присуствовао је велики број гледалаца, као и бројни посленици политичког и друштвеног живота Крушевца, а поред Данице Крстић свој наступ је имао и КУД "Рибарска Бања".

  7

   

  6

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid