Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Пријем за награђене ученике Музичке школе

Пријем за награђене ученике Музичке школе

Ел. пошта Штампа

1 Поводом бројних освојених признања на домаћим, републичким и међународним такмичењима, градоначелник Јасмина Палуровић приредила је пријем за ученике музичке школе „Стеван Христић“ из Крушевца и њиховог професора Горана Арсића.

Иза оваквих успеха стоји не само таленат, него и мукотрпан рад, рекао је професор Горан Арсић, нагласивши да за његове ученике није било одмора у жељи да постигну најбоље резултате.

3

Са 23. интернационалне манифестације Дани хармонике у Смедереву, вратили су се са чак шест првих места, а за само три претходна месеца потврдили су свој раскошни музички таленат са чак 40 награда.

Ово је до сада највећи успех у историји ове школске институције.

2

Ученици узраста од првог разреда основне до другог разреда средње музичке школе такмичили су се широм Србије и то у : Београду, Земуну, Бијељини, Убу, Књажевцу, Крагујевцу, Алексинцу...

Градоначелник Јасмина Палуровић честитала је награђеним ђацима као и њиховом професору и пожелела им још више успеха у наредном периоду. „Град Крушевац се поноси таквим резултатима и ви као млади таленти увек ћете имати нашу подршку“.

4

 

Време у Крушевцу

Температура: 2 °C vreme
Притисак: 1015.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid