Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести "Мали сајам спорта" у Крушевцу

  "Мали сајам спорта" у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа
  1

  "Мичетов стадион" данас је био огледало спортског духа града Крушевца. Бројни спортисти, професионалци и рекреативци, спортски радници и љубитељи спорта, одазвали су се позиву Спортског савеза Србије, укључивши се у јединствени промотивни Сајам који пропагира активан и здрав начин живота.

   

  2

  Организатор је Министарство омладине и спорта, Спортски савез Србије и Завод за спорт и медицину спорта. Покровитељ Сајма је град Крушевац, а промотери манифестације су били председник ССС Давор Штефанек и секретар Горан Маринковић.

  3

  Бројне посетиоце и учеснике, поздравила је градоначелник Јасмина Палуровић. Она је рекла да бављење спортом треба да постане део свакодневних активности сваког појединца. Сајам спортова је добра прилика да се ученици основних и средњих школа упознају са свим могућностима бављења спортом у нашем граду, да се друже са спортистима, присуствују презентацијама клубова и удружења и као најважније, одаберу спорт којим ће се бавити. То је и предуслов остваривања врхунских резултата, што је наравно само могућност, али не и императив.

  4

  Промотер манифестације, власник Олимпијског злата, Давор Штефанек обратио се присутнима: „Заједнички радимо на томе да сви ви, и млађи и старији, и они који већ тренирају и они који тек почињу, можете да се бавите спортом у што бољим условима и уживате у освајању признања, јер ћете тако најбоље оправдати сав труд и улагање Министарства за спорт и Спортског савеза. Верујте у свој сан као што сам и ја веровао, будите упорни и рад ће се сигурно исплатити.“

  5

  Данас је на Мичетовом стадиону у оквиру малог Сајма  своје дисциплине представило око 40 – ак крушевачких клубова и удружења. Присуствовали су бројни ученици основних и средњих школа, којима је намењен и поклон Спортског савеза Србије – 18 комплета лопти за одбојку, рукомет, кошарку и фудбал.

  7

   

  8

   

  9

   

  10

   

  11

   

  12

   

  13

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid