Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Почела са радом новоизграђена гаража у улици Војводе Путника

  Почела са радом новоизграђена гаража у улици Војводе Путника

  Ел. пошта Штампа

  1 Данас је са радом започела са радом новоизграђена паркинг гаража у улици Војводе Путника – иза Дијагностичког центра. Објекат су обишли градоначелник Јасмина Палуровић и директор ЈП „Пословни центар“ Драги Марковић.

   

  Градоначелник Јасмина Палуровић истакла је да је ова гаража изграђена на локацији која је од изузетног значаја за град. „Годинама уназад било је великих проблема око паркинг места за све наше суграђане које долазе у болницу – било због здравствених проблема или некоме у посету. На овај начин смо растеретили сам круг болнице и све прилазне улице, па ће у наредном периоду бити мање саобраћајне гужве у овом делу града“.

    2

  Директор ЈП „Пословни центар“ Драги Марковић говорио је о капацитету објекта и динамици изградње. „У овој гаражи има 130 паркинг места, а одређена су паркинг места и за потребе инвалидних лица. Цена паркирања за сваки започети сат је 40 динара и не важе претплатне карте. Данас, првог дана рада изузетно смо задовољни бројем возила која су користила услуге паркирања".

    3

   

  4

   

  5

  Укупна вредност инвестиције је око 25 милиона динара, а сви радови завршени су за 4 месеца.

  6

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid