Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Јесења акција чишћења града

  Јесења акција чишћења града

  Ел. пошта Штампа

  1 Екипе Јавног комуналног предузећа данас је организовала велику јесењу акцију чишћења града и уклањања дивњих депонија. Ангажовано је укупно 32 возила и 128 радника који су радили на одвожењу кабастог отпада из 12 градских МЗ и на чишћењу дивљих депонија. Очишћене су дивље депоније у Кошевима, Бивољу иза гробља, Пакашничкој шуми,Пањевцу, у ул. Тимочке буне, две дивље депоније у насељу Расадник, пут у Курилову.  Ово је још један прилика да се грађани Крушевца ослободе отпада који не може да се одложи у контејнере за комунални отпад, што се готово свакодневно дешава а у то спадају стари намештај, дотрајала бела техника, шут. и други отпадни материјали.

   

  4

  Циљ акције акције јесте да се се спречи стварање дивљих депонија како у граду, тако и на свим прилазним путевима истакла је директорка ЈКП-а Снежана Радојковић.


  Тим поводом градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић захвалила се Јавном комуналном предузећу на овој акцији, и подржала даље активности које се организују у циљу одржавања чистоће у града.

  4

   

  Текст и фотографије: Радио-телевизија Крушевац

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid