Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Министар Удовичић обишао реконструисану трим стазу

  Министар Удовичић обишао реконструисану трим стазу

  Ел. пошта Штампа

  1 Министар омладине и спорта Вања Удовичић у пратњи градоначелника Јасмине Палуровић и бившег градоначелника Братислава Гашића обишао је данас реконструисану тартан стазу на Багдали.

   

    2

  Градоначелник Јасмина Палуровић се још једном у име града захвалила Министарству омпладине и спорта и министру Вањи Удовичићу на реконструкцији ове стазе. Такође, нагласила је да су у претходних 8 година ово министарство и Влада Републике Србије много  урадили на подизању инфраструктурних услова за бављење како професионалним, тако и рекреативним спортом у нашем граду.

    3

  Министар Вања Удовичић, напоменуо је да је од почетка свог мандата 2014. године, у сарадњи са свим градоначелницима Крушевца од тада па до данас имао изванредну сарадњу и да све што је обаћано и урађено. "Крушевац је одувек био град спорта и младих, а сада смо са реконструкцијом и изградњом бројних терена, теретана на отвореном омогућили за масовно бављење спортом у свим деловима града. Надам се да ће у наредном периоду то допринети за стварање нових репрезентативаца у свим спортским дисциплинама", рекао је министар Удовичић.

   

  У последњих 40-так дана извођени су радови на реконструкцији трим стазе у парку Багдала, а том приликом је извршена комплетна замена тартана и поправка оштећења.

    4

  Радовима на трим стази обухваћено је: скидање постојеће тартан подлоге, поправка постојеће асфалтне подлоге на местима где је оштећена, замена ивичњака на појединим деловима и израда нове завршне подлоге од ливеног тартана. Радовима нису измењене траса и постојеће димензије стазе - ширина 1,2 метра и дужина 983 метра.

   

  Вредност радова је 9.2 милиона динара.

  5

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid