Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Отворена 33. пчеларска изложба

  Отворена 33. пчеларска изложба

  Ел. пошта Штампа

  1 Данас је отворена 33. Изложба меда и пчелињих производа у оквиру манифестације „Дани пчеларства 2020“ која ће трајати од 24. до 26. септембра. Због радова који су у току на Градском тргу, изложба је премештена у летњу башту Дома Војске уз поштовање свих превентивних епидемиолошких мера у вези са Ковидом 19 од стране организатора.

    2

  У име удружења „Др Богољуб Констатиновић“ присутне је поздравио председник Миодраг Бучић, који је изнео неке од основних података о раду удружења и планираним активностима. "Тренутно имамо око 120 чланова, са око 10.000 кошница на територији Крушевца, а у доброј берби имамо преко 200 тона меда. Задње две године нису биле најповољније, али надамо се да ће ситуација бити боља".

    3

  Марко Кнежевић, помоћник градоначелника за пољопривреду, водопривреду и шумарство, поздравио је окупљене у име Града Крушевца. „Надам се да ће ова изложба, која је под покровитељством Града, а у организацији  нашег Удружења пчелара „ Др Богољуб Констатиновић“ бити потврда  још једног успешног заједничког ангажовања Град и Удружења. Желим вам успешну манифестацију, велики број посетиоца и добру продају. Такође, захваљујем се Удружењу,  једном од  најбоље организованих удружења у земљи, што сте више пута својим акцијама помагали многе установе, организације и појединце којима је помоћ била потребна“, рекао је Кнежевић.

  4

  Помоћник градоначелника Марко Кнежевић након церемоније отварања обишао је штандове и разговарао са излагачима.

  5

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid