Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна

  Град Крушевац - вести

  Јединствено управно место ускоро у Крушевцу

  1

  Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић  данас је  у Београду потписао уговоре са осам градова и општина у Србији за успостављање јединственог управног места . У име Града Крушевца Уговор је потписала градоначелник Јасмина Палуровић.

   

  Опширније...
   
   

  Седница Савета за родну равноправност Града Крушевца

  1 У оквиру овогодишње кампање "16 дана активизма против насиља над женама" Савет за родну равноправност Скупштине града Крушевца је поводом 10. децембра Међународног дана људских права одржао седницу. 

  Опширније...
   
   

  Постављени рециклажни контејнери поред основних школа и вртића

  IMG_3594 Пројекат „Примарна селекција комуналног чврстог отпада на месту настанка“ спроводи се у нашем граду  од 2017- те године. Захваљујући доброј сарадњи града  са Немачком организацијом за међународну сарадњу GIZ, ЈКП „Крушевац“ је добило 320  рециклажних контејнера за папир, стакло и ПЕТ амбалажу, који су постављени на територији града.

  Опширније...
   
   

  Пројекат „Управљање отпадом у контексту климатских промена (ДКТИ)“

  Grb_grada

  У оквиру реализације пројекта „Управљање отпадом у контексту климатских промена (ДКТИ)“, који спроводи Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ), организована је студијска посета Италији за учесниике на овом пројекту. Учесници у овој студијској посети испред града Крушевца били су Оливера Дреновац, помоћник градоначелника за екологију, одрживи развој и енергетику и Слободан Лапчевић, шеф у РЈ „Чистоћа“ ЈКП „Крушевац“.

  Опширније...
   
   

  Маратонац отворених очију

  1 У Белој сали крушевачког Културног центра, синоћ је промовисана књига “Маратонац” и филм  “Отворених очију”. Базирани су на животној причи познатог српског параолимпијца Горана Николића који има само пет процената очуваног вида. Програм је одржан уз подршку града, крушевачког  Спортског савеза, Спортског савеза особа са инвалидитетом и Културног центра.

  Опширније...
   
   

  Обележен Дан војних ветерана Србије

  1 У касарни "Расина" данас је полагањем венаца и цвећа обележен Дан војних ветерана Србије.

   

  Опширније...
   
   

  Страна 1 од 15

  Време у Крушевцу

  Температура: 1 °C vreme
  Притисак: 998.0 hPa barometar.gif
  Прогноза...
  insp_nadzor
  javne_nabavke 
  obj_proc 
  gis 
  urban 
  finansijski_planovi 
  kategorizacija 
  pee
  lpzzs
  lapm 
  sl_list 
  informator  

  budzet_grada


  uputstvo-budzet
  psss 

  naled_bfm

  skgo
  naled
  usaid