Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна

Град Крушевац - вести

Репарирана скела у Кукљину

1 У селу Кукљин, данас је поринута у Западну Мораву скела, која је у претходних месец дана репарирана. Ову месну заједницу обишли су градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић и шеф Службе месних заједница Никола Филиповић.

Опширније...
 
 

Завршена обука „Интерна финансијска контрола у јавном сектору“

Grb_grada

У згради Пољопривредног факултета у Крушевцу, данас је у организацији УНДП, Министарства финансија, Швајцарске агенције за развој и сарадњу и Градске управе завршена петодневна обука „Интерна финансијска контрола у јавном сектору“. Полазнике је обишла градоначелник Јасмина Палуровић.

Опширније...
 
 

Скупштинa мреже ЦИВИНЕТ у Крушевцу

1 Град Крушевац – домаћин је 5. годишње Скупштине мреже ЦИВИНЕТ Словенија – Хрватска – Југоисточна Европа.

Опширније...
 
 

Формирана мрежа координатора за мобилност у школама и вртићима

4 Јуче је у Градској управи града Крушевца одржан је први састанак са координаторима за мобилност, које су именовали директори школа и вртића из редова запослених.

Опширније...
 
 

Обележен јубилеј - 26 година Културног центра Крушевац

 

1 У биоскопу "Крушевац“ обележен је значајан јубилеј крушевачког Културног центра – 26 година рада и постојања. Две ипо деценије ова установа у култури ради на промовисању ове важне области друштвеног живота. Кроз 10.000 програма, приказани су бројни садржаји у циљу обогаћивања и оплемењивања духовних потреба крушевачке публике, као и едукације младих.

Опширније...
 
 

Сертификација стазе за полумаратон

1 У Градској управи данас је одржана конференција за новинаре на којој су најављене активности у циљу организације 3. Крушевачког полумаратона. Учествовали су градоначелник Јасмина Палуровић, председник Атлетско рекреативног клуба „Маратонац“ (као организатор манифестације) Сениша Гашић, гости из Словеније и такмичари.

Опширније...
 
 

Страна 1 од 10

  • Актуелности

  • Сервисне инфо.

Време у Крушевцу

Температура: 1 °C vreme
Притисак: 994.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
insp_nadzor
javne_nabavke 
obj_proc 
gis 
urban 
finansijski_planovi 
kategorizacija 
pee
lpzzs
lapm 
sl_list 
informator  

budzet_grada


uputstvo-budzet
psss 

naled_bfm

skgo
naled
usaid