Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна

  Град Крушевац - вести

  Ускоро почетак изградње „Mоравског коридора“

  1 У Месној заједници Бивоље, данас је најављен почетак изградње Моравског коридора (аутопут Е-761), односно прве деонице Појате – Крушевац Запад. У току је експропријација парцела на катастарским парцелама Бивоље и Лазарица.

  Опширније...
   
   

  Оснивање Академије васпитачко–медицинских струковних студија у Крушевцу

  2

  Потпредседник Националног савета за високо образовање и председник Савета за реформу високих струковних школа проф.др Бранислав Јеремић и в.д. председник будуће Академије васпитачко–медицинских струковних студија у Крушевцу др Јелена Милановић, разговарали су данас са градоначелником Јасмином Палуровић о оснивању ове академске установе.

  Опширније...
   
   

  Асфалтиран пут у Сушици и регулисан Гарски поток

  Grb_grada У оквиру обиласка и праћења инфраструктурних радова и изградњи Града, данас су градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић и заменик градоначелника Весна Лазаревић обишли једну сеоску и једну градску локацију, а ради се о асфалтирању у Сушици и уређењу Гарског потока у насељу Баре.

  Опширније...
   
   

  Посета женске одборничке мреже из Димитровграда

  1 Kрушевац су данас посетиле одборнице Скупштине општине Димитровград, чланице Женске одборничке мреже.   Пријем су приредили градоначелник Јасмина Палуровић,председник Скупштине града Живојин Милорадовић, заменик председника Синиша Максимовић и секретар Маја Цуцкић.

  Опширније...
   
   

  Потписан Уговор о суфинансирању мера популационе политике

  1 Данас је у Београду градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић потписала Уговор о суфинансирању мера популационе политике јединица локалне самоуправе у Републици Србији. У име Владе Републике Србије Уговор је потписала министар без портфеља задужен за демографију и популациону политику проф. др Славица Ђукић Дејановић.

  Опширније...
   
   

  Обележен јубилеј - 4 деценије рада ПУ "Ната Вељковић"

  11

  У Крушевачком позоришту данас је одржана свечана Академија поводом значајног јубилеја - 40 година постојања и рада предшколске установе "Ната Вељковић". Присуствовали су представници руководства Града: градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић, заменик градоначелника Весна Лазаревић, начелник РУО Бранислав Весић, помоћници Градоначелника, директори јавних предузећа и установа, запослени у оквиру ПУ, родитељи и пријатељи колектива.

  Опширније...
   
   

  Страна 1 од 12

  insp_nadzor
  javne_nabavke 
  obj_proc 
  gis 
  urban 
  finansijski_planovi
  kategorizacija 
  pee
  lpzzs
  lapm 
  sl_list 
  informator  

  budzet_grada


  rodna-ravnopravnost-2

  uputstvo-budzet
  psss 

  naled_bfm

  skgo
  naled
  usaid