Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  "Фестивал цвећа" у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 У Крушевцу, у Миличиној улици, данас је одржан трећи по реду "Фестивал цвећа". Манифестацију је отворио Живојин Милорадовић, председник Скупштине града.

  4

   

  5

   

  6

  Привредна комора Србије -  Регионална привредна комора Расинског управног округа, у циљу промоције и повећања обима и квалитета производње цвећа и четинара у Расинском округу, као и повезивања произвођача међусобно и са произвођачима пратеће опреме из ове области, организовала је сајам цвећа у Крушевцу.

   

  2

  Директор Регионалне привредне коморе Крушевац Предраг Вукићевић, поздрављајући присутне истакао је да се нада да ће у наредном периоду бити још више излагача, да ће бити позвани и произвођачи из других крајева Србије, тако да ово буде једна препознатљива манифестација у земљи а и у окружењу. 

  3

  Отварајући манифестацију Живојин Милорадовић, председник Скупштине града нагласио је да цвећарство и производња садница и четинара може да буде значајан сегмент наше привреде,  јер наш крај је познат као један од највећих произвођача и извозника ових производа у Србији. "Ово је трећа година како се одржава овај сајам, али се надам да ће се ова идеја проширити и да ће цвеће прекрити наш крај и нашу Србију". 

   

  7

  У обиласку штандова организатори су могли да се упознају са даљим плановима произвођача, као и да сагледају њихове проблеме и потребе, како би локална самоуправа и привредна комора изнашли могућност за евентуалну помоћ и повећање производње.

  8

   

  Малишани КУД "Мачковац" извели су пригодан уметнички програм, а на фестивалу су присуствовали и Предраг Миленковић, помоћник градоначелника за омладину и спорт, Народни посланик Иван Мијајиловић, директори јавних предузећа и установа...

  9

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid