Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Обилазак кружног тока код Железничке улице

  Ел. пошта Штампа
  1
  Заменик градоначелника Весна Лазаревић данас је обишла радове на кружном току Железничке и Газиместанске улице у Крушевцу. Вредност ове значајне инвестиције је 13, 4 милиона динара , а инвеститор је ЈП “ Путеви Србије”.
  Пројектом су обухваћени грађевински радови, атмосферска канализација, коловозна конструкција и електрорадови.
  Пре увођења извођача – „ Крушевацпут “  у посао, обављени су важни радови: ЈП “ Електродистрибуција Крушевац” изместило је кабловски вод 35 КВ у зони кружног тока и 10 КВ код саме пруге.
  Вредност материјала је око 2 милиона динара, што са грађевинским радовима у износу од 1,2 милиона динара чини улагање од 3,2 милиона.
  Предузеће “ Расинаенергогас” извршило је спајање линије из Ратомира Херцога са Железничком улицом.
  ЈП “ Водовод “ Крушевац изместило је водоводне шахте из зоне будућег кружног тока, израдило нове прикључке за предузеће “ Бранко Перишић” и Јастребачку улицу, заменило старе цевоводе у зони тротоара новим, израдило два поља на фекалној канализацији из правца НИС пумпе и из правца Железничке улице и извршило спајање на главни колектор код пруге. Из сопствених средстава, у те сврхе је издвојено 3,198 милиона динара.
  Железнице Србије су издале техничке услове за отварање привременог путног преласка са ограниченим роком функционисања, а Град је поставио два стуба електричне расвете ради боље прегледности.
  Заменик градоначелника Весна Лазаревић захвалила се инвеститору  ЈП “ Путеви Србије”, извођачу – предузећу “ Крушевацпут”, као и осталим учесницима у пројекту : “ Телекомуникацији” Блаце, “ Расинаенергогас”, ЈП “ Водовод”, “ Техноградњи” и Електродистрибуцији Крушевац.

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid