Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Започели радови на изградњи моста у Дворану

  Ел. пошта Штампа

  1 Заменик градоначелника Весна Лазаревић и председник Скупштине града Живојин Милорадовић обишли су Месну заједницу Дворане.

    2

  У овом насељеном месту данас су започети радови на изградњи новог моста преко реке Бистрице. Стари мост, који је направљен давне 1957. године, у наредних 90 дана биће замењен новим мостом. По пројекту, урадиће се рушење зиданог дела моста, мостне плоче, уклањање носача старог моста, да би се урадили ископи за темеље по пројектованим профилима, сви потребни бетонски радови, израда мостовске ограде, израда хидроизолације и санација низводне преграде (уз заштиту од протолних вода).

    3

   

  4

   

  Према речима заменика градоначелника Весне Лазаревић укупна вредност инвестиције је око 7.464.804,00  динара – средства за извођење радова, као и за хидролошка и геомеханичка истраживања су обезбеђена из буџета Града, а радове изводи предузеће „Власинац ИГДА“.

   

  5

  Ово је била прилика да се са челним људима ове месне заједнице погледа и стање Дома културе, како би се у наредном периоду кренуло са његовом реконструкцијом.

  6

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid