Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Одржана радионица МЕЕМП пројекта

  Ел. пошта Штампа
  Grb_grada

  Град Крушевац је, поред Врбаса, Параћина и Ужица изабран за учешће у Пројекту „Енергетска ефикасност и управљање енергијом у општинама у Србији“ (МЕЕМП), који суфинансира Државни секретаријат за економске послове – „SECO“ из Швајцарске. Пројекат се састоји од три компоненте: Европска енергетска награда, инвестиционе ЕЕ мере и развој капацитета локалних самоуправа.

   

  Укупна донација Швајцарске Владе граду Крушевцу износи 1 600 000 CHF.

   

  1

   

  У среду 14.11.2018. године у просторијама Центра за стручно усавршавање одржана је радионица у оквиру реализације компоненте C1- Европска енергетска нааграда МЕЕМП пројекта.

   

  4

   

  Радионица је обухватила приказ резултата иницијалног енергетског прегледа града Крушевца и дефинисање циљева и пројектних идеја по областима.

  На радионици је учествовала радна група за имплементацију пројекта, формирана од стране Градског већа и представници школа и установа, код којих су планиране интервенције на унапређењу енергетске ефикасности објеката: ОШ „Бранко Радичевић“, Бивоље, ОШ „Деспот Стефан“, Горњи Степош, ОШ „Станислав Бинички“, Јасика, ОШ Жабаре, ОШ „Јован Поповић“ и ПУ „Ната Вељковић“.

   

  3

   

  Радионице су држали Слађана Јевремовић, Бора Обрадовић и  Каролина Хувилер (Caroline Huwiler), стручни консултанти на пројекту.

   

  2

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid