Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Пријем за представнике СОРВСС

  Ел. пошта Штампа

  1 Данас је градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић приредила пријем за др Милојка Николића, председника УО Савеза организација резервних војних старешина Србије (СОРВСС) и Марка Јеремића, председника Градске организације РВС Крушевац и њиховог сарадника.  Пријему је присуствовао и помоћник градоначелника Мирољуб Ћосић.  

  Разлог данашњег састанка је одлука УО СОРВСС да се 100 година од оснивања ове организације обележи свечаном академијом и пратећим садржајима обележи у Крушевцу, септембра месеца 2019. године.

  2

  "Градски одбор РВС Крушевац спада у ред најбољих одбора ове огранизације у Србији, тако да ми је драго  што ће Крушевац бити домаћин прославе века постојања и рада организације резервних војних старешина. Ова свечаност афирмисаће историјску основу слободарства, патриотизма, родољубља, правдољубља, етике и морала", рекла је између осталог градоначелник Јасмина Палуровић.

  3

  Председник  СОРВСС  др Милојко Николић предочио је план  и предузимања свих потребних корака за што успешнију организацију прославе, а на наредним састанцима прецизираће се и сви неопходни детаљи. 

  4

   

   

   

   

   

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid