Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Одржан 4. крушевачки полумаратон

  Ел. пошта Штампа

  1 Град Крушевац је био домаћин „4. крушевачког полумаратона“ и државног првенства. Као званичан такмичар, учешће је и овог пута узела и градоначелник Крушевца  Јасмина Палуровић.

   Учествовало је преко 850  такмичара (из Србије и земаља у окружења), а поред полумаратона - 21км и 97м, одржана је трка на 10 км и трка задовољства на 5 км. За наше најмлађе суграђане, организована је трка „Дечији осмех“, а трчала се деоница од  Трга косовских јунака до Позоришта.

  2

  Све учесницке полумаратона поздравила је градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић, пожелевши им пуно успеха у такмичењу, пуно дружења и да понесу дивне успомене са овог такмичења.

  3

   

  4

   

  5

  6

  На званично сертификованој стази сви учесници су имали изванредне услове за трчање, а након трке су бројним медијима изнели све похвале на рачун Генераног покровитеља Града Крушевца и организатора АРК „Маратонац“ из Крушевца.

  7

   

  8

   

  За све такмичаре било је организовано и низ пратећих садржаја, како пре трке, тако и након трке, а ученици Медицинске школе – физиотерапеутски смер су такмичарима били на располагању за масажу.

   

  9

   

  10

   

  11

   

  12

   

  13

   

  14

   

  15

   

  16

   

  17

   

  18

   

  19

   

  20

   

  21

   

  22

  23


  Оцена организатора, такмичара, гледалаца је да је Крушевац још једном доказао да је град спорта, а да се наредих година очекује још већи број

  учесника.

   

  Све резултате можете погледати овде.

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid