Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Наставaк радова на сеоској путној инфруструктури

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић, председник Скупштине Града Живојин Милорадовић и заменик градоначелника Весна Лазаревић, данас су обишли неколико сеоских локација на коме су, почетком грађевинске сезоне, амбициозно отпочети нови радови у области путне инфраструктуре.

  Руководство Града најпре је обишло деоницу сеоског пута Кобиље – Ловци (МЗ Дворане). На дужини од 1300 м постављен је тампон и обављају се завршни радови пред асфалтирање које ће отпочети ових дана. Средства су обезбеђена из републичког буџета, ради „Крушевац пут“, а вредност инвестиције је око 11,7 милиона динара.

  1  

   

  2

   

  3

  У селу Јошје је асфалтирање већ у току, ради се о деоници у дужини од 2050 метара, а вредност је око 12 милиона динара. Извођач радова је Техноградња, а новац је такође обезбедила Република.

    4

  5

   

  У Пакашници, завршава се асфалтирање улице Бранислава Живковића – 2450 метара и Дисове – 80 метара. У ове инфраструктурне радове уложено је 13, 7 милиона динара, а извор финансирања и у овом случају је републички буџет. У овом насељу, врши се и припрема за асфалтирање улице Душана Шанета – 300м.,  а извођач је крушевачка „Техноградња“.

  7

  8

   

  9

   

  10

   

  11

   

   

  Према речима градоначелника Јасмине Палуровић, ради се о наставку прошлогодишњих радова, а том приликом, најавила је и динамичну грађевинску сезону која ће пратити планиране градске активности на пољу путне инфраструктуре.

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid