Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Завршни радови на теретани у насељу "Уједињене нације"

  Ел. пошта Штампа

  1 Становници насеља Уједињене нације добили су нов рекреативно – спортски садржај. Ради се о теретани на отвореном, а за љубитеље спортских активности још једна лепа вест: већ постојеће игралиште добиће нов, улепшан изглед. Тим поводом, ову локацију данас су обишли градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић и заменик градоначелника Весна Лазаревић са сарадницима.

  2

  Градоначелник Јасмина Палуровић је изјавила да су средства за теретану на отвореном обезбеђена од стране Министарства омладине и спорта, у оквиру пројекта подршке јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу (Канцеларија за младе).

  3

   

  4

  Вредност опреме заједно са радовима који укључују припрему терена, темеље за фитнес справе, поплочавање и уградњу опреме за вежбање је око 2,3 милиона динара.

  5

  Актуелни су и радови сређивања травњака (ЈКП „Крушевац“), садња стабала, а у плану је и фарбање конструкција и обруча за кошеве, голове, стубова око терена и клупа. Биће замењен и део покидане ограде од жице у доњем делу терена, а на радост љубитеља кошарке, постојеће табле биће замењене новим.

  6

   

  7

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid