Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Трибина „Даровити и образовање“

  Ел. пошта Штампа

  1 У Регионалној привредној комори, данас је одржана трибина „Даровити и образовање“ у организацији Менса Србије, Града, РПК, Националног центра за таленте и Друштва дефектолога Војводине. Трибина је и својеврсна најава међународног научно – стручног скупа о даровитости који ће се одржати у октобру у Крушевцу.

  3

  Намењена је васпитачима, учитељима, наставницима, стручним сарадницима, дефектолозима, лекарима, запосленима у јавном сервису, администрацији и управи и свима другима који се у раду сусрећу и баве даровитом децом, младима или одраслима.

  2

  Циљ трибине је да се са различитих позиција у оквиру стручне јавности размотре питања образовања даровитих ученика, проблеми са којима се суочавају у школовању и развоју, изазови са којима се едукатори сусрећу, као и да се предложе нека практична решења, произашла из истраживачког рада, али и праксе.

  6

  Скуп је поздравила градоначелник Јасмина Палуровић, а у име организатора обратио се директор РПК Предраг Вукићевић.

   

  4

  Скуп је поздравила градоначелник Јасмина Палуровић, а у име организатора обратио се директор РПК Предраг Вукићевић.

  7

  Данашња трибина била је и прилика да се најави тестирање за нове чланове Менсе, које ће бити одржано у Медицинској школи унедељу 19.маја, са почетком у 11 часова.

  8

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid