Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Саопштење

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada Градоначелник града Крушевца  Јасмина Палуровић најоштрије осуђује нападе на председника Републике Србије Александра Вучића и његову породицу.  Ако желимо да нам држава напредује и будемо део демократске заједнице морамо се и понашати у складу са тим. Начин на који политичка борба треба да се води јесте путем аргумената, стратегија, рада и резултата, а не вређањем, нападима и претњама. Још горе је кад се у недостатку аргумената и болесне жеље за влашћу крене у напад на породицу и децу људи који воде државу.

   

   

  8989898

   

  Град Крушевац се захваљујући залагању и раду председника Републике Србије Александра Вучића подигао из пепела. Од града препуног рупа на улицама, корова, затворених фабрика и уништене привреде, Крушевац је оживео и  постао модеран град, са перспективом за младе људе, а све захваљујући домаћинској политици која се води и безрезервној подршци коју нам је председник Републике Србије Александар Вучић са својим тимом пружао свих ових година.

   

  Најоштрије осуђујем бестидне нападе и вређања на највулгарнији начин председника  Александра Вучића и чланова његове породице и позивам надлежне државне органе да реагују у складу са Законом.

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid