Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Асфалтиран пут у селу Штитаре

  Ел. пошта Штампа

  1 У насељеном месту Штитаре, данас је завршено асфалтирање деонице пута у дужини од 500 метара. То је био и повод обиласка делегације руководства града Крушевца: градоначелника Јасмине Палуровић, председника Скупштине Живојина Милорадовића, заменика градоначелника Весне Лазаревић, начелника Градске управе Ивана Анђелића и шефа Службе месних заједница Николе Филиповића.

  2

  Добри временски услови продужили су грађевинску сезону и омогућили извођење радова који су планирани Програмом развоја града Крушевца, рекла је градоначелник Јасмина Палуровић.

  5

  У конкретном случају, ради се о асфалтирању пола километра пута, ширине 4 метра. Захваљујући средствима мештана и издвајању из буџета Града, обезбеђен је укупан износ инвестиције од скоро 7 милиона динара.

   

  Мештани из око двадесетак домаћинстава нису крили задовољство реализацијом овог пројекта, коме су се ипак највише обрадовали бројни малишани.

  3

  Радове је изводило предузеће "Техноградња".

   

  Уколико у наредном периоду временски услови дозволе, планира се асфалтирање још 1000 метара сеоског пута у насељу Мали Купци.

  6

  Иначе, у месној заједници Велики Купци, према речима председника МЗ, доста се радило у области електроенергетског система, односно унапређењу нисконапонске мреже, мењању дрвених бандера бетонским, изградњи резервоара захваљујући чему ће мештани села Гркљане добити здраву пијаћу воду са акумулације "Ћелије", затим, сређен је простор око Дома културе и уређен парк у Велики Купцима...

  4

  Све те активности допринеле су побољшању квалитета живота грађана,са тенденцијом континуираног наставка и утврђивањем листе приоритета за наредни период.

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid