Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Јавне набавке Информација понуђачима

Информација понуђачима

Ел. пошта Штампа
ИНФОРМАЦИЈА ПОНУЂАЧИМА
Заинтересована лица у складу са чланом 62. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник Републике Србије" број 124/2012) имају могућност да преузимају осим позива за подношење понуда и конкурсну документацију са званичне интернет странице Града Крушевца.
На овај начин објављиваће се све информације у поступцима јавних набавки (измене и допуне конкурсне документације, додатне информације и појашњења у вези припреме понуда и сл.).
Заинтересована лица која преузму конкурсну документацију са интернет странице града Крушевца, пожељно је да писаним путем, слањем потврде о преузимању конкурсне документације скенирану на e-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели или факс бр. 037/430-332, обавесте наручиоца о својој заинтересованости за учествовање у поступку јавне набавке.
На тај начин ће заинтересована лица ући у евиденцију наручиоца као потенцијални понуђачи, а наручилац ће истима, током трајања рока за преузимање конкурсне документације и достављање понуда, достављати у писаној форми (на начин који понуђач наведе у потврди о преузимању конкурсне документације са интернет странице Града Крушевца), све учињене измене и допуне конкурсне документације као и појашњења конкурсне документације.
 

Време у Крушевцу

Температура: 16 °C vreme
Притисак: 1002.1 hPa barometar.gif
Прогноза...

naled_bfm

skgo
usaid