Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Зорица Станковић - Биографија

  Зорица Станковић - Биографија

  Ел. пошта Штампа

  Zorica_Stankovic

  Зорица Станковић рођена у Крушевцу, 08.07.1967. године. од оца Богољуба Антића  и мајке Надежде Миленковић. Основну школу "Јован Поповић" и Образовни центар "Боса Цветић" - Крушевачку Гимазију, смер техничар за високоградњу завршила као носилац Вукове дипломе. У младости се бавила рецитовањем, глумом, завршила нижу и средњу музичку школу, одсек клавир.

   

  Грађевински факултет у Београду уписала 1986. године, дипломирала са оценом 10 (десет) 1994. године на одсеку за Изградњу путева, железница и аеродрома.

   

  У свом 22-годишњем радном искуству прошла комплетну оперативу у нискоградњи - почев од Шефа градилишта, референта у Техничкој припреми, преко Шефа техничке припреме, Одговорног извођача радова, Менаџера пројекта до Директора предузећа.

   

  У свом досадашњем раду носи дивна искуства са терeна од Хоргоша до Границе са Бившом Југословенском Републиком Македонијом.

   

  Радила је у ГП "Јастрепцу" Крушевац, "Крушевацпут"-у АД Крушевац, "Путевима Ужице" АД из Ужица. Најзначајни Пројекти Изградња Аутопута Е-75, деоница Нови Сад - Хоргош, у дужини од 90 км где је радила као Одговорни извођач радова и Изградња Аутопута Е-75, деоница Левосоје - Граница бивше Југословенске Републике Македоније, у дужини од 22 км, где је радила као Менаџер Пројекта.  Од 27.06.2014 године је Директор "Крушевацпут"-а АД Крушевац, приватног предузећа са 300 радника чија је основна делатност изградња и одржавање путева. За све време постојања (од 1962. године) Крушевац пут АД Крушевац је 2015. године одликован Видовданском повељом града Крушевца. Крушевац пут је такође одликован граматом Владике Давида за изградњу цркве св. Јована Крститеља на Багдали.  Воли свој Град, својим знањем, трудом и залагањем жели да допринесе да буде Град са најлепшим трговима, улицама, центар Округа, дика и понос целог Поморавља. Да уређен и урбанизован Крушевац привуче велики број како страних Инвеститора и улагача, тако и туриста. Да се младост Крушевца поноси својим Градом и да не тражи лепше и боље место за живот.

   

  Зорица Станковић је поносна мајка Мирјане, девојке од 22 године, успешног студента Фармацеутског факултета у Београду

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid