Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Крушевац домаћин боксерског спектакла

Крушевац домаћин боксерског спектакла

Ел. пошта Штампа

1 Крушевац је вечерас, пред великим бројем гледалаца у Хали спортова, био домаћин боксерског спектакла „BALKAN BOXING NIGHT“. Главни меч вечери био је између нашег боксера Марка Николића и Украјинца Yevghenia Chumachenka.

 

 

Град Крушевац је био генерални покровитељ манифестације, а присуствовали су градоначелник Драги Несторовић са сарадницима, директори предузећа и установа, бројни спортски радници и љубитељи спорта.

3

Пре почетка главне борбе вечери, љубитељи "племените вештине" имали су прилике да погледају чак 7 борби.

Прве три борбе имале су даме, тако да су искористиле прилику да покажу своју вештину.

 

2

Прве су наступиле Александра Вујовић из Црне Горе и Ксенија Медић из Бечеја, а више успеха је имала боксерка из Црне Горе.

4

 

5

 

Затим су наступиле Јасмина Мердић (БиХ) и Сања Ристић из Србије, а  победила је боксерка из Босне и Херцеговине.

6

 

7

 

Свој наступ имале су и представнице БК "14. октобар" Анастасија Стевановић и Александра Матић, а једногласном одлуком судија меч је завршен нерешено.

8

 

Наступе мушких бораца, отворили су Слободан Ћулум из Каћа и Вукашин Обрадовић из Ниша, у крузер категорији. Успешнији је био боксер из Ниша.

9

 

10

 

У лакој категорији снаге су одмерили Жељко Ковачевић и Вељко Петровић, а успешнији је био, након нокаута, Ковачевић. 

11

 

12

Још једна борба је била у лакој категорији, а наступили су Шериф Гурдијељац из Новог Пазара и Оскар Фико из Мађарске,а победио је представник Србије.

15

 

16

 

У полутешкој категорији наступили су Ненад Замфировић из Новог Сада и Александар Петровић из Београда. који су након 4 рунде, одлуком судија, ремизирали.

13

 

14

 

Главни догађај вечери, у полутешкој категорији - 6 рунде по 3 минута, боксовали су Марко Николић и Украјинац Yevgheni Chumachenkо. Наш боксер био је спретнији и срећнији, па је тако, на радост бројних гледалаца, додао још једну победу на свој учинак у професионалној каријери у оквиру WBO верзије.

17

 

18

 

19

 

20

 

22

 

Марко Николић свој хонорар дао је у хуманитарне сврхе.

 

 

Време у Крушевцу

Температура: 19 °C vreme
Притисак: 1003.0 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid