Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Спортске стипендије за најмлађе стипендије

Спортске стипендије за најмлађе стипендије

Ел. пошта Штампа

1 Град Крушевац је и ове године определио средства за стипендирање најмлађих спортиста.

 

У име града Крушевца, помоћник за спорт и омладину Предраг Миленковић је поздравио добитнике спортских стипендија и све присутне.

2

Комисија за доделу спортских стипендија Спортског савеза града Крушевца донела је одлуку о избору кандидата –стипендиста по јавном позиву који је расписао Спортски савез града Крушевца. У року је пристигло једанаест захтева кандидата.  Након прегледане документације и на основу постигнутих спортских резултата, Комисија је донела једногласну одлуку и изабрала пет кандидата који ће примити спортску стипендију за 2017. годину. Висина стипендије од 40.000,00 динара  исплаћиваће се у десет месечних рата почев од  фебруарске а закључно са новембарском  2017. године. Стипендије ће исплаћивати Спортски савез града Крушевца.

3

Помоћник градоначелника је нагласио да Град Крушевац, заједно са Спортским савезом подржава младе спортисте, а они то враћају својим резултатима и представљају Крушевац на најбољи начин.

Пре потписивања уговора, присутнима се обратио и Бојан Обрадовић, председник Комисије за доделу спортских стипендија Спортског савеза града Крушевца и председник Спортског савеза града Kрушевца. Ово је друга година како се додељује стипендија успешним младим спортистима као стимуланс за успешно бављење спортом. Обрадовић се захвалио Граду на  помоћи и издвојеним средствима и рекао је да се нада да ће та средства бити већа у наредном периоду и да ћемо имати и више спортских стипендија.

4

Овом приликом су добитници спортских стипендија за 2017. годину , односно њихови родитељи потписали уговор  са Спортским савезом града Крушевца. Добитници спортских стипендија за 2017. годину су:

 

 

1. Марија Трескавица, Дечији гимнастички клуб „Напредак“

2. Марија Судимац, Бадминтон клуб Змајеви

3. Ванић Лазар, Пливачки клуб Напредак

4. Невена Симић, Карате клуб Крушевац

5. Анђела Васић, Градски  женски  рукометни клуб

 

Време у Крушевцу

Температура: 19 °C vreme
Притисак: 997.6 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid