Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Донација за Општу болницу

Донација за Општу болницу

Ел. пошта Штампа
1

Општа болница Крушевац данас је добила још једну донацију која ће унапредити услове боравка пацијената и побољшати опрему запослених.

 

Дечија ћебад, јастучнице, постељина, мантили, мајице, хируршке униформе и друга опрема за особље биће распоређени према потребама запослених и смештајним капацитетима пацијената.

2

Донацију су обезбедили Братислав Гашић, локална самоуправа и добротвори који већ низ година сарађују са Општом болницом.

Према речима Братислава Гашића, у наредном периоду биће сређени прилази у кругу Болнице и зелене површине, а циљ је да постепеним опремањем и сређивањем, како ентеријера, тако и екстеријера, крушевачки Здравствени центар постане један од лидера у овој области у Србији.

3

Директорка Опште болнице др Весна Стевић Гајић истакла је да је данашња донација само наставак добре сарадње са људима који су много пута показали своју хуманост.

4

Заменик директора ЈАТ – ових апартмана Ивана Лазић обезбедила је 74 телевизора за пацијенте и са тим трендом ће бити настављено, како би све болесничке собе биле опремљене.

5

 

Време у Крушевцу

Температура: 27 °C vreme
Притисак: 999.0 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid