Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Реконструисана амбуланта у Каонику

Реконструисана амбуланта у Каонику

Ел. пошта Штампа
1

У селу Каоник данас је отворена реконструисана амбуланта крушевачког Дома здравља. У овој амбуланти се лечи око 2.500 пацијената из овог краја. Отварању је присуствовао и градоначелник Драги Несторовић.

 

Амбуланта у Каонику пример је добре сарадње и партнерства, Дома здравља и мештана села Каоник. Удруженим средствима и радом и заједничким снагама успели су да обнове Амбуланту која је била у руинираном стању и тако обезбеде боље услове за преглед пацијената.

2

Мештани су у реконструкцију зграде уложили око 180.000 динара (100.000 за ПВЦ столарију, 30.000 иберцуг и 50.000 потпорни зид и плато испред амбуланте за које је обезбеђен и материјал).

4

Директорка Дома здравља Марина Костић нагласила је да је Дом здравља издвојио средства за унутрашње уређење: гипсани радови, кречење, подови, мокри чвор.

3

У амбуланти ради лекар, медицинска сестра и спремачица, а радно време је од 07:00 до 14:30. Дежурства су током викенда организована у Великом Шиљеговцу.

5

Према речима представника Месне заједнице, оно што предстоји је асфалтирање паркинга испред Амбуланте, постављање ограде, сређивање зелене површине, а из оквира здравствених услуга – враћање стоматолошке ординације која би требало да ради један до два пута недељно.

6

 

Време у Крушевцу

Температура: 27 °C vreme
Притисак: 999.0 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid