Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Председник КСС Предраг Даниловић у Крушевцу

Председник КСС Предраг Даниловић у Крушевцу

Ел. пошта Штампа

1 Крушевац су данас посетили председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић и секретар Бошко Аџић. Они су разговарали са градоначелником Драгим Несторовићем, председником кошаркашког клуба „Напредак“ Миленком Михајловићем и председником Спортског савеза Крушевац Бојаном Обрадовићем.  Састанку је присуствовао и помоћник градоначелника за омладину и спорт Предраг Миленковић.

Један од првих задатака новог председника Кошаркашког савеза Србије, прослављеног репрезентативца, легенде српске и југословенске кошарке и некадашњег NBA играча Предрага Даниловића, је обилазак клубова по Србији, како би се директно, на лицу места, упознао са стањем у „локалној“ кошарци.

  2

„Крушевац је значајан кошаркашки центар и треба уложити све напоре како би клуб „Напредак“ постизао што боље резултате и успехе какве овакав град и заслужује“, рекао је Даниловић, који је у том циљу истакао и напоре тренера Оливера Поповића.

 

3

">Оно за шта се треба залагати је форсирање играча из окружења, односно што веће ангажовање локалних снага и капацитета. Тиме ће се пружати подршка младима у циљу афирмације кошарке, али и промовисати општине и градови који ће тиме имати додатни интерес да нађу модел оптималног мотивисања и укључивања деце у један од најпопуларнијих спортова у Србији.

4

 

5

 

Време у Крушевцу

Температура: 27 °C vreme
Притисак: 999.0 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid