Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Хвала КК "МЕГА Лекс" и КК "Партизан"

Хвала КК "МЕГА Лекс" и КК "Партизан"

Ел. пошта Штампа

1 Дана 17.04.2017. године Град Крушевац и КК „МЕГА Лекс“ организовали су хуманитарну кошаркашку утакмицу у крушевачкој Хали спортова. Данас је у Општој болници Крушевац – на Дечијем одељењу, чек од 162.000 динара директору Болнице др Весни Стевић Гајић уручио помоћник градоначелника за омладину и спорт Предраг Миленковић.

Градоначелник Крушевца Драги Несторовић у договору са Мишком Ражнатовићем, власником агенције „Беобаскет“ договорио је да су нашем граду одигра хуманитарна кошаркашка утакмица између КК „МЕГА Лекс“ и КК „Партизан“, а да комплетан приход са утакмице буде намењен Дечијем одељењу Опште болнице Крушевац.

4

Директор Опште болнице др Весна Стевић Гајић, приликом уручења средстава захвалила се Градској управи, КК „МЕГА Лекс“, КК „Партизан“ и Мишку Ражнатовићу који су организовали и одиграли једну овакву утакмицу. „Ова добијена средства искористићемо за куповину неопходних апарата, како би сви малишани из Крушевца и са територије Расинског округа имали оптималне услове за лечење“.

 

Помоћник градоначелника за омладину и спорт Предраг Миленковић искористио је прилику да се још једном захали свима који су помогли у организацији овог кошаркашког догађаја. "Захваљујем се  Мишку Ражнатовићу, играчима, тренерима и руководству оба клуба, судијској тројци, КК „Напредак“, Спортском центру Крушевац, Културном центру Крушевац, Штампарији „Сиграф“ који су помогли да се без икакве надокнаде и трошкова организује ова утакмица, а прикупљена средства донирају Дечијем одељењу“.

3

Догађају је присуствовао и председник Спортског савеза Крушевац Бојан Обрадовић, који је и потписао Уговор о донацији и преносу средстава Општој болници Крушевац.

Укупно је продато 774 улазнице по цени од 200,00 динара, а прикупљено је и добровољног прилога у износу од 7.200,00 динара, што све укупно износи 162.000,00 динара.

 

Време у Крушевцу

Температура: 17 °C vreme
Притисак: 998.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid