Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Други међународни Фестивал балона "Крушевац кроз облаке"

Други међународни Фестивал балона "Крушевац кроз облаке"

Ел. пошта Штампа

1 Под покровитељством Града Крушевца и у организацији Туристичке организације Крушевац наш град је од данас домаћин 2. Међународног фестивала балона - "Крушевац кроз облаке".

Манифестација која ће трајати три дана, данас је окупила велики број гостију на Багдали. Посетиоци су имали прилике да виде велики број штандова са разним сувенирима и рукотворинама, али и главну атракцију балоне.

2

Централни догађај вечери био је концерт "Лексингтон бенда", који је привукао више хиљада људи. Пре почетка концерта, директор Туристичке организације Сузана Милосављевић и заменик градоначелника Весна Лазаревић, поздравили су присутне и истакле како ће се у наредном периоду Град и Туристичка организација потрудити да овај Фестивал постане највећи догађај ове врсте у Србији и уђе у све међународне календаре и  постане бренд по коме ћемо бити препознатљиви.

3

"Лексингтон бенд" својим највећим хитовима направио је сјајну атмосферу међу присутнима, а хорско певање публике са бендом давало је спектакуларан призор.

 

4

Сутра се Фестивал наставља, а за увече од 21:00 сат предвиђен је концерт Жељка Васића.

5

 

 

Време у Крушевцу

Температура: 19 °C vreme
Притисак: 997.6 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid