Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Састанак Тима подршке у области заштите животне средине

Састанак Тима подршке у области заштите животне средине

Ел. пошта Штампа
1

У оквиру програма „Подршка локалним самоуправама на путу придруживања ЕУ – друга фаза“,  настављају се активности у оквиру имплементације пакета подршке. Тим поводом, данас је у Крушевцу боравио Тим за реализацију пакета подршке у јединицама локалне самоуправе у области заштите животне средине.

Скуп је отворила заменик градоначелника Весна Лазаревић, а присуствовале су председник Скупштине Јасмина Палуровић и помоћник градоначелника за екологију Оливера Дреновац.

  2

Циљ ове посете је анализа тренутног стања у области заштите животне средине  у граду Крушевцу, пре свега на пољу унапређења услуга у оквиру управљања отпадом, отпадним водама и снабдевања водом.

  3

Почетна анализа стања помоћи ће Тиму за реализацију пакета подршке, да ближе одреди очекивани ефекат и резултат овог пакета, у сарадњи са именованим члановима Радне групе за реализацију пројекта града Крушевца.

 

Тим за реализацију пакета подршке чине експерти из Шведске, Србије, представници Сталне конференције градова и општина и представници Града Крушевца.

 

Време у Крушевцу

Температура: 19 °C vreme
Притисак: 997.6 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid