Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Комеморативна седница поводом смрти одборнице Госпаве Беговић

Комеморативна седница поводом смрти одборнице Госпаве Беговић

Ел. пошта Штампа

1 Поводом изненадне смрти одборнице Скупштине града Крушевца Госпаве Беговић, данас је у Градској управи одржана комеморативна седница.

Седници су присуствовали чланови породице и пријатељи, заменик градоначелника Весна Лазаревић и други представници руководства Града и Скупштине, одборници, већници, директори јавних предузећа и установа, запослени у Градској управи..., а на преминулу одборницу, пригодним говором подсетио је заменик председника Скупштине Синиша Максимовић.

  3

Госпава Беговић је рођена 11.02.1952. године у Богојевцу, селу надомак Лесковца. Студирала је на Технолошком факултету у Загребу. Своју каријеру започела је у Конфекцији "Морава" у Алексинцу, али убрзо долази у Крушевац, где ради у Конфекцији "Јастра". Поред осталог, обављала је и дужност техничког директора Конфекције "Јастра". Богато искуство пружала је и другим компанијама у Крушевцу, са којима је раније сарађивала.

  2

Била је члан  Партије уједињених пензионера Србије, члан Главног одбора ове странке и председница Актива жена Градског одбора ПУПС-а Крушевац.

  4

Госпава Беговић биће сахрањена сутра, 15.јула у 14 сати, на Новом гробљу у Крушевцу.

 

Време у Крушевцу

Температура: 19 °C vreme
Притисак: 997.6 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid