Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Пројекат "Знањем до посла"

Пројекат "Знањем до посла"

Ел. пошта Штампа

1 У Мозаик сали приређен је пријем Управног одбора пројекта „Знањем до посла“.

 

Пријем је приредила заменик градоначелника Весна Лазаревић, а обратили су се заменик директора Швајцарске канцеларије за сарадњу са Србијом Приска Депнеринг и директор пројекта „Знањем до посла“ Кристоф Бауман.

  2

Циљ Пројекта „Знањем до посла“ је допринос повећању запослености и запошљивости младих на одржив и социјално инклузиван начин кроз промоцију јавно приватног партнерстава између јавних институција, команија и тренинг провајдера  и подшку програмима обуке који доприносе смањењу гепа компетенција на локалним тржиштима рада. У остваривању дефинисаног циља Пројекат се ослања на 4 стуба: компаније, формалне и неформалне пружаоце услуга обуке, удружења посебно рањивих и теже запошљивих група младих и локалне партнере.

  3

На локалном нивоу пројекат „Знањем до посла“ спроводи Град Крушевац у партнерству са Омладинским Саветом Крушевац са циљем да се идентификују могућности за развој нових и реализацију већ постојећих пројектних идеја у вези са развојем актуелних програма обуке који уважавају захтеве и потребе потенцијалних послодаваца и доприносе повећању запошљивости младих у нашем граду.

4

 

Време у Крушевцу

Температура: 19 °C vreme
Притисак: 998.3 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid