Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Савет за безбедност саобраћаја донирао аутомобил ПУ Крушевац

  Савет за безбедност саобраћаја донирао аутомобил ПУ Крушевац

  Ел. пошта Штампа

  1 Савет за безбедност саобраћаја Града Крушевца, донирао  је данас аутомобил марке "Шкода октавија", Полицијској управи Крушевац. Начелнику Полицијске управе Миљану Петровићу, кључеве је испред зграде  Градске управе уручио председник Савета Драган Блажић, а присуствовали су начелник Саобраћајне полиције Милош Лазаревић и заменик начелника Градске управе Драгица Бојковић.

  Ово је наставак интензивне сарадње током ове године, нагласио је председник Савета. Планом и програмом, у оквиру многобројних активности, предвиђена је и подршка Саобраћајној полицији. Осим кадровске, ради се и на техничкој опремљености.

  2

  Средства су обезбеђена из буџета Савета, (2,4 милиона динара) односно из наплате казни у саобраћају, а овогодишња пројектована сума је између 16 и 18 милиона динара.

  3

  На поклону се захвалио начелник ПУ Миљан Петровић, који је подсетио да је на овај начин Управа постала опремљенија и за тест за дрогу, алкометре и чак два моторна возила.

  4

  У циљу превентивног деловања, Савет за безбедност расписао је наградни конкурс за основце и средњошколце. Ученици основних школа надметаће се у ликовним решењима на задату тему,  а средњошколци у видео продукцији.

  5

  Завршна конференција за новинаре, на којој ће се сублимирати овогодишњи резултати Савета биће одржана 21. децембра, најављено је данас.

   

  Време у Крушевцу

  Температура: -1 °C vreme
  Притисак: 1001.3 hPa barometar.gif
  Прогноза...
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid