Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Изабрани најбољи спортисти Крушевца за 2017. годину

  Изабрани најбољи спортисти Крушевца за 2017. годину

  Ел. пошта Штампа

  1 У  сали  Народног музеја Крушевац  20.12.2017 године додељена су годишња признања Спортског савеза града Крушевца најуспешнијим спортистима ,екипама и спортским радницима града Крушевца у 2017 години.

   

  Додели признања присуствовали су представници локалне самоуправе, установа и предузећа града Крушевца, спортисти, спортски радници и грађани Крушевца.

   

  Комисија за избор најуспешнијих екипа и спортиста 2017. године Спортског савеза града Крушевца је на основу остварених резултата спортских клубова,спортиста и спортских радника донела одлуку да се признања за најбоље појединце доделе у 17 категорија.

    2

  Осим поменутих награда по категоријама председник Спортског савеза града Крушевца   Бојан Обрадовић доделио је у име Спортског савеза града Крушевца посебно признање  плакету и захвалницу  Граду Крушевцу  за развој спорта, а  признање је примила заменик градоначелника Весна Лазаревић.

   

  Захвалнице Спортског савеза града Крушевца примиле су и бројне установе, спортски клубови, медијске куће...

   

  Најбоља сениорска екипа у Крушевцу у 2017. Години је одбојкашки клуб „Напредак 037“, најбољи тренер је Марко Томић,  Карате клуб „Крушевац“, најбоља спортисткиња је Маја Милосављевић, члан Планинарског клуба „Јастребац“ а најбољи спортиста је аутомобилски ас Дарко Божиловић.

    3

   

  4

   

  5

   

  Награда за животно дело припала је Миомиру Миши Рајковићу истакнутом спортском раднику и једном од најуспешнијих председника ФК „Напредак“.

  6

   

  7

   

  Имена свих награђених можете погледати на сајту Савеза спортова Крушевац  http://www.ssgks.rs/?p=4048

   

   

  Време у Крушевцу

  Температура: -1 °C vreme
  Притисак: 1001.3 hPa barometar.gif
  Прогноза...
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid