Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Завршна конференција Савета за безбедност саобраћаја

  Завршна конференција Савета за безбедност саобраћаја

  Ел. пошта Штампа

  2 Данас је у Градској управи одржана завршна конференција Савета за безбедност саобраћаја града Крушевца. О активностима текуће године и ономе што предстоји наредне, говорио је председник Савета Драган Блажић, а присуствовали су  и заменик градоначелника Весна Лазаревић и начелник Саобраћајне полиције ПУ Крушевац Милош Лазаревић.

  „Имамо много разлога да будемо задовољни оним што смо реализовали током ове године, а планови за следећу су нам такође амбициозни“, истакао је на почетку завршне конференције председник Савета, Драган Блажић. У прилог томе, емитована је презентација рада Савета, кроз коју су у кратким цртама представљени сви успешно реализовани пројекти.

   

  1

   Презентацију можете погледати овде.

  Ефекти испуњења оваквих програмских задатака огледају се у смањењу броја погинулих лица за 41%, што је један од приоритетних циљева. Такође, 2017. је година у коме је евидентиран најмањи број погинулих од кад се води статистика о томе. Крушевац спада по овој ставки у градове европског просека.

   

  Оно што није напоменуто у презентацији је и набавка возила марке шкода октавиа за потребе Полицијске управе, али и донација МУП Републике Србије тетра уређајима који обезбеђују обједињени позив службама Хитне помоћи, Полицијској управи и Ватрогасно – спасилачкој јединици. По опремљености овим уређајима смо након Београда, јединствени у Србији.

  3

  Савет за безбедност саобраћаја финансира се из саобраћајних казни и делује под паролом „ Види и буди виђен“.

  На крају конференције, награђени су ученици основних школа, учесници конкурса за најбољи цртеж у области безбедности саобраћаја и средњошколци, за најбољу видео продукцију.

  4

   

  5

   

  6

   

  Време у Крушевцу

  Температура: 2 °C vreme
  Притисак: 997.3 hPa barometar.gif
  Прогноза...
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid