Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Три бебе у крушевачком породилишту

  Три бебе у крушевачком породилишту

  Ел. пошта Штампа

  1 Традиционално, првог дана Нове године, представник града Крушевца обилази прворођену бебу у крушевачком породилишту и дарује је новчаним средствима. Ове године, одлуком Фонда за популациону политику, укупно планирани износ од 100.000 динара, поделиле су све бебе рођене 1. јануара.

  Поклон честитке за три прворођене бебе уручила  је градоначелник Јасмина Палуровић, нагласивши да је то једна од бројних мера Града Крушевца у циљу поспешивања наталитета и подршке породицама.

  Мамама и бебама упутила је најлепше жеље за Нову годину, а Служби гинекологије и акушерства „што више посла“.

   

  На честиткама се захвалила најпре Кристина Попадић из Крушевца, мама прворођене девојчице Александре, која је на свет дошла у 02.46. Она код куће већ има сестру која је, према речима маме, жељно ишчекује.

  3

   

   

  4

  Друга беба је дечак, рођен у 04.10, син првенац Сандре Матић из села Станци, а трећа беба, девојчица рођена јуче у  08.25  је пето дете 22.годишње Санеле Тахир из Трстеника.

  5

  2

   

  Током 2017. године у крушевачком породилишту рођене су 1602 бебе, што је незнатно мање у односу на 2016.

  7

  Данашњем обиласку присуствовале су и заменик градоначелника Весна Лазаревић, директорка Опште болнице др Весна Стевић Гајић и народни посланик др Драгана Баришић.

   

  Време у Крушевцу

  Температура: 2 °C vreme
  Притисак: 996.8 hPa barometar.gif
  Прогноза...
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid