Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Положајници у згради Градске управе

  Положајници у згради Градске управе

  Ел. пошта Штампа

  1 Поводом највећег хришћанског празника - Божића, сходно православној традицији и обичајима, градоначелник Јасмина Палуровић у згради Градске управе Крушевац примила је положајнике.

  Ове године, по први пут, Градска управа Крушевац је имала три положајника – три млада математичара који су освојили прво место на Окружном такмичењу – Теодора Пајић (ОШ „Драгомир Марковић“), Данило Грујић (ОШ „Вук Караџић“) и Душан Радисављевић (ОШ „Јован Поповић“).  Школске 2016/2017. године они су као ученици 4. разреда, остварили ове успехе.

  2

  Градоначелник Јасмина Палуровић, пожелела је све најлепше Теодори, Данилу и Душану у наставку школовања.  „Најважније је да израстете у добре и честите људе, да будете добри ученици и понос својих родитеља. Ви и ваши вршњаци сте будућност Крушевца, будућност Србије“, између осталог пожелела је овогодишњим положајницима градоначелник Палуровић.

  3

  Захваливши се на позиву да буду овогодишњи положајници, Теодора, Данило и Душан су упознали Градоначелника са својим резултатима и даљим плановима у наставку школовања.

  4

   

  5

   

  6

  Положајницима, градоначелник  Јасмина Палуровић је уручила  пригодне поклоне и слаткише.

  7

   

  Време у Крушевцу

  Температура: 1 °C vreme
  Притисак: 997.9 hPa barometar.gif
  Прогноза...
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid