Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Одржан Трећи крушевачки полумаратон

Одржан Трећи крушевачки полумаратон

Ел. пошта Штампа

1 Град Крушевац је јуче био домаћин „Трећег крушевачког полумаратона“ и државног првенства. Као званичан такмичар, учешће је узела и градоначелник Крушевца  Јасмина Палуровић.

 

Учествовало је преко 650 такмичара (из Србије, земаља у окружења, Немачке, САД, УАЕ...), а поред полумаратона - 21км и 97м, одржана је трка на 10 км и трка задовољства на 5 км. За наше најмлађе суграђане, организована је трка „Дечији осмех“, а трчала се деоница од 100 метара од Трга косовских јунака ка позоришту.

 

2

 

Све учесницке полумаратона поздравила је градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић, пожелевши им пуно успеха у такмичењу, пуно дружења и да понесу дивне успомене са овог такмичења.

 

3

На званично сертификованој стази сви учесници су имали изванредне услове за трчање, а након трке су бројним медијима изнели све похвале на рачун Генераног покровитеља Града Крушевца и суорганизатора АРК „Маратонац“ из Крушевца.

4

  5

 

6

 

7

За све такмичаре било је организовано и низ пратећих садржаја, како пре трке, тако и након трке, а ученици Медицинске школе – физиотерапеутски смер су такмичарима били на располагању за масажу.

8

 

9

Оцена организатора, такмичара, гледалаца је да је Крушевац још једном доказао да је град спорта, а да се наредих година очекује још већи број учесника.

10

 

11

Све резултате можете погледати на http://www.arkmaratonac.com/odrzan-3-krusevacki-polumaraton-i-trka-na-10km-kao-i-drzavno-prvenstvo-izvestaj-rezultati-fotografije-i-diskusija/

 

Време у Крушевцу

Температура: 18 °C vreme
Притисак: 1002.2 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid