Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Одржан Трећи крушевачки полумаратон

  Одржан Трећи крушевачки полумаратон

  Ел. пошта Штампа

  1 Град Крушевац је јуче био домаћин „Трећег крушевачког полумаратона“ и државног првенства. Као званичан такмичар, учешће је узела и градоначелник Крушевца  Јасмина Палуровић.

   

  Учествовало је преко 650 такмичара (из Србије, земаља у окружења, Немачке, САД, УАЕ...), а поред полумаратона - 21км и 97м, одржана је трка на 10 км и трка задовољства на 5 км. За наше најмлађе суграђане, организована је трка „Дечији осмех“, а трчала се деоница од 100 метара од Трга косовских јунака ка позоришту.

   

  2

   

  Све учесницке полумаратона поздравила је градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић, пожелевши им пуно успеха у такмичењу, пуно дружења и да понесу дивне успомене са овог такмичења.

   

  3

  На званично сертификованој стази сви учесници су имали изванредне услове за трчање, а након трке су бројним медијима изнели све похвале на рачун Генераног покровитеља Града Крушевца и суорганизатора АРК „Маратонац“ из Крушевца.

  4

    5

   

  6

   

  7

  За све такмичаре било је организовано и низ пратећих садржаја, како пре трке, тако и након трке, а ученици Медицинске школе – физиотерапеутски смер су такмичарима били на располагању за масажу.

  8

   

  9

  Оцена организатора, такмичара, гледалаца је да је Крушевац још једном доказао да је град спорта, а да се наредих година очекује још већи број учесника.

  10

   

  11

  Све резултате можете погледати на http://www.arkmaratonac.com/odrzan-3-krusevacki-polumaraton-i-trka-na-10km-kao-i-drzavno-prvenstvo-izvestaj-rezultati-fotografije-i-diskusija/

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid