Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести У Дому „Пане Ђукић Лимар“ реконструисан санитарни чвор

  У Дому „Пане Ђукић Лимар“ реконструисан санитарни чвор

  Ел. пошта Штампа
  1

  У крушевачком Дому за децу и омладину „Пане Ђукић Лимар“, завршени су радови на реконструкцији санитарног чвора. Тим поводом, Дом су обишли градоначелник Јасмина Палуровић и председник Скупштине града Живојин Милорадовић.

  Дом „Пане Ђукић Лимар“ је васпитно-образовна установа за смештај, исхрану и васпитање ученика средњих школа. Током зимског и летњог распуста, услуге смештаја и исхране пружа и гостима који долазе у наш град и тиме промовише и потврђује гостопримство Крушевљана.

  У том циљу, исказана је потреба за побољшањем капацитета и подизањем квалитета услуга смештаја.

  4

  Према речима директора Миленка Матковића, Дом је аплицирао код Министарства просвете за пројекат доградње санитарног чвора. Укупна вредност инвестиције је 9,2 милиона динара. Пројектом је обухваћена реконструкција и доградња 15 туш кабина које користи 120 ученика, колико их је тренутно смештено у Дому.

   

  2

  Градоначелник Јасмина Палуровић истакла је добру сарадњу Дома и локалне самоуправе, што је у координацији са ресорним Министарством управо резултирало реализацијом овог пројекта.

    3

  Оно што се планира за наредни период је пројекат за доградњу спрата, чиме ће се смештајни капацитети побољшати за око 60 места.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid