Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Арома стил за твоје матурско вече

Арома стил за твоје матурско вече

Ел. пошта Штампа

1 Гранд Арома је у оквиру своје мисије пружања подршке будућим матуранткињама да заблистају на својој матурској вечери, посетила Крушевац. У Крушевачком позоришту, девојке је поздравила градоначелник Јасмина Палуровић.

 

Младе даме завршних година средњих школа у Крушевцу имале су прилику да од стручног тима Гранд Арома кафе чују много корисних савета, сугестија и позитивних примера који ће им помоћи да лакше реше недоумице око припрема за једну од њихових најважнијих вечери, али и како да граде сопствени стил и да са самопоуздањем крену у сусрет будућим изазовима.

2

 

У пријатној атмосфери и уз шољицу Гранд Арома кафе, девојке су уживале у разговору са стилистом и беаутy тренером, који су се трудили да им пруже што више информација и одговора на питања која су им важна за припрему овог посебног догађаја у њиховом животу.

3

"Нисмо све исте и управо то је оно што нас чини савршенима. Бити своја и аутентична упркос свим изазовима спољног света је пут који води ка правим одлукама које наш живот усмеравају у жељеном правцу.

4

То је порука коју желимо да пренесемо матуранткињама у Крушевцу, али и другим градовима у Србији. Гранд Арома жели да охрабри девојке да својим талентом, способношћу и осмехом освоје свет!“ – изјавила је Марија Гичић, маркетинг менаџерка Гранд кафе.

5

 

6

 

7

 

8

 

Време у Крушевцу

Температура: 20 °C vreme
Притисак: 1002.1 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid