Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Арома стил за твоје матурско вече

  Арома стил за твоје матурско вече

  Ел. пошта Штампа

  1 Гранд Арома је у оквиру своје мисије пружања подршке будућим матуранткињама да заблистају на својој матурској вечери, посетила Крушевац. У Крушевачком позоришту, девојке је поздравила градоначелник Јасмина Палуровић.

   

  Младе даме завршних година средњих школа у Крушевцу имале су прилику да од стручног тима Гранд Арома кафе чују много корисних савета, сугестија и позитивних примера који ће им помоћи да лакше реше недоумице око припрема за једну од њихових најважнијих вечери, али и како да граде сопствени стил и да са самопоуздањем крену у сусрет будућим изазовима.

  2

   

  У пријатној атмосфери и уз шољицу Гранд Арома кафе, девојке су уживале у разговору са стилистом и беаутy тренером, који су се трудили да им пруже што више информација и одговора на питања која су им важна за припрему овог посебног догађаја у њиховом животу.

  3

  "Нисмо све исте и управо то је оно што нас чини савршенима. Бити своја и аутентична упркос свим изазовима спољног света је пут који води ка правим одлукама које наш живот усмеравају у жељеном правцу.

  4

  То је порука коју желимо да пренесемо матуранткињама у Крушевцу, али и другим градовима у Србији. Гранд Арома жели да охрабри девојке да својим талентом, способношћу и осмехом освоје свет!“ – изјавила је Марија Гичић, маркетинг менаџерка Гранд кафе.

  5

   

  6

   

  7

   

  8

   

  Време у Крушевцу

  Температура: -3 °C 13383-1550913241 .gif" width="40" height="25" align="middle" alt="vreme" />
  Притисак: 1015. hPa barometar.gif
  Прогноза...
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid