Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести "Алфа" Универзитет доделио две стипендије

"Алфа" Универзитет доделио две стипендије

Ел. пошта Штампа
1

Алфа БК Универзитет из Београда, у оквиру пројекта „Улажемо у будућност – будућност си ти“, стипендира најбоље студенте, односно ученике средњих школа, у циљу останка у земљи, односно родном граду. Тим поводом, представници првог приватног Универзитета у Србији, боравили су данас у Крушевцу.

Пријем за њих приредила је заменик градоначелника Весна Лазаревић, а присуствовала је и помоћник за друштвене делатности др Јелена Милановић.

2

Меморандум о сарадњи између Града Крушевца и Алфа универзитета потписан је још 2013.године, подсетила је заменик Градоначелника, а студентима са територије Града и Округа омогућава плаћање школарине у ратама, појединачне стипендије у складу са могућностима Универзитета, максимално ангажовање компетентног наставног кадра, обезбеђење литературе и др.

3

О пројекту „Улажемо у будућност – будућност си ти“, говорио је председник Савета Алфа БК Универзитета, Милорад Пањевић, а као прва локална самоуправа, одабран је Град Крушевац.

4

Стипендисти, свршени ученици Економско – трговинске школе су Ивана Станојловић (Бољевац)  и Саша Петровић (Падеж), 1999.годиште.

 

Време у Крушевцу

Температура: 6 °C vreme
Притисак: 1014.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid