Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Пријем за награђене ученике Музичке школе

  Пријем за награђене ученике Музичке школе

  Ел. пошта Штампа

  1 Поводом бројних освојених признања на домаћим, републичким и међународним такмичењима, градоначелник Јасмина Палуровић приредила је пријем за ученике музичке школе „Стеван Христић“ из Крушевца и њиховог професора Горана Арсића.

  Иза оваквих успеха стоји не само таленат, него и мукотрпан рад, рекао је професор Горан Арсић, нагласивши да за његове ученике није било одмора у жељи да постигну најбоље резултате.

  3

  Са 23. интернационалне манифестације Дани хармонике у Смедереву, вратили су се са чак шест првих места, а за само три претходна месеца потврдили су свој раскошни музички таленат са чак 40 награда.

  Ово је до сада највећи успех у историји ове школске институције.

  2

  Ученици узраста од првог разреда основне до другог разреда средње музичке школе такмичили су се широм Србије и то у : Београду, Земуну, Бијељини, Убу, Књажевцу, Крагујевцу, Алексинцу...

  Градоначелник Јасмина Палуровић честитала је награђеним ђацима као и њиховом професору и пожелела им још више успеха у наредном периоду. „Град Крушевац се поноси таквим резултатима и ви као млади таленти увек ћете имати нашу подршку“.

  4

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid