Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Завршни радови на спортско-рекреативном комплексу у Рибарској Бањи

  Завршни радови на спортско-рекреативном комплексу у Рибарској Бањи

  Ел. пошта Штампа
  2 Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић и директор Специјалне болнице "Рибарска Бања" др Душан Шокорац обишли су радове на изградњи спортско-рекреативног комлекса на брду Самар.

  Обилазећи градилиште, директор Шокорац је упозна Градоначелника са садржајем комплекса и плановима на популаризацији овог дела Рибарске Бање.

  15

  Према речима директора др Душана Шокорца изградњом оваквог комлекса обогатиће се понуда Рибарске Бање. "Желимо да изградњом ових садржаја употпунимо понуду Бање и да омогућимо заинтересованима из Крушевца и околине да дођу и уживају у спортским садржајима који ће овде бити понуђени. Овде већ постоји један тениски терен, а поред базена и терена за одбојку на песку, сви заинтересовани моћи ће да изнајме бицикле и уживају у вожњи по уређеним бициклистичким стазама".

  7

  Градоначелник Јасмина Палуровић је похвалила идеју и концепцију овог пројекта, уз напомену да је локална самоуправа ту да у складу са својим  овлашћењима помогне. "Лепо је видети да се Бања шири са понудом, са капацитетима, тако да очекујем да у наредном периоду дођу и инвеститори који би проширили смештајне капацитете". 

  10

   

  5

   

  11

   

  13

   

  14

   

  3

  16

  У току су завршни радови, а комплетна инвестиција је око 70 милиона динара. Отварање комплекса је планирано за 01.08.2018. године

   

   

   

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid