Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Атлетско првенство Србије у Крушевцу

  Атлетско првенство Србије у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 Град Крушевац је домаћин дводневног Првенства Србије у атлетици за сениорке и сениоре. Такмичење је отворила градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић.

  На "Мичетовом стадиону" данас се по други пут у нашем граду одржава сениорско атлетско првенство у атлетици. Ове године учешће је узело 289 такмичара из 59 клубова. На овом такмичењу учествује је и 10 страних атлетичара, који ће покушати да остваре неку од норми за учешће на предстојећем Европском првенству.

   

  Генерални секретар Атлетског савеза Србије Слободан Бранковић захвалио се организатору - Граду Крушевцу и АК "Крушевац" на изванредној организацији и сјајно припремљеним борилиштима, што даје велики подстрек свим такмичарима за остварење добрих резултата.

   

  15


  Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић пожелела је свим такмичарима пуно успеха. "Желим да данас и сутра на првенству остварите своје спортске циљеве за које сте се жестоко припремали у претходном периоду. Сваки сантиметар и свака секунда могу вам донети ловорике, али и ако не успете у својим намерама, нека вам ово првенство послужи као добра поука за нека наредна надметања. Град Крушевац, као град спорта, учинио је све да имате изванредне услове за једно фер и спортско такмичење".

  3

  Крушевачка публика имала је прилику да данас види и перјанице српске атлетике - бацача кугле Асмира Колашинца, средњепругашицу (1500 и 3000 м) Амелу Терзић, препонаша на 400 м Емира Бекрића, али и младе наде, освајаче најпрестижнијих признања у јуниорској конкуренцији.

  4

   

  5

   

  7

   

  6

   

  8

   

  10

   

  11

   

  12

   

  13

   

  14

   

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid