Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Ранци и школски прибор за децу ратних војних инвалида

Ранци и школски прибор за децу ратних војних инвалида

Ел. пошта Штампа

1 Поводом почетка нове школске године, данас су у Мозаик сали у згради Градске управе, 20 школараца чији су родитељи ратни војни инвалиди добили ранце и школски прибор, као и симбол "Чарапана" - вунене чарапе. Поклоне су поделили заменик градоначелника Весна Лазаревић, помоћник градоначелника за друштвене делатности др Јелена Милановић и председник Удружења ратних војних инвалида (РВИ) Зоран Раденковић.

Заменик градоначелника Весна Лазаревић, поздравивши присутне пожелела је свим школарцима пуно успеха у новој школској години. "Желим да будете добри ђаци и да израстете у добре људе, који ће волети свој град и своју домовину, а поносити се својим родитељима".

2

 

3

Председнник Удружења РВИ Зоран Раденковић захвалио се на помоћи Градској управи на бројним активностима које ово удружење реализује.

4

 

5

 

6

Ове године Удружење ратних војних инвалида Крушевац  је са два пројекта конкурисало за средства из буџета и за то су укупно добили 956.850,00 динара. Од тих средстава, око 660.000 динара је намењено за трошкове рехабилитације, набавку лекова, ортопедских  помагала, организовање излета. 

7

Вредност  данашње донације  је око  60.000 динара.

 

 

Време у Крушевцу

Температура: 19 °C vreme
Притисак: 998.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid