Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Отворен продајни објекат "ЛИДЛ" у Крушевцу

  Отворен продајни објекат "ЛИДЛ" у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 Компанија Лидл Србија отворила је данас продавницу у Крушевцу, у Крфској улици бр. 1 (на локацији Старог аеродрома), а поред ове, први савремени дисконтни ланац понудиће јединствено искуство куповине и најповољнију потрошачку корпу.

  2

  „Након веома срдачног дочека током отварања наших првих продавница, у име тима Лидл Србија желим да пренесем да смо веома срећни што ћемо од данас и грађанима Крушевца понудити јединствено искуство куповине у Лидлу. Поред пажљиво одабраног асортимана производа и јединствених Лидл брендова, својим потрошачима нудимо и најбољи однос цене и квалитета, који је изазвао велико интересовање потрошача у већ отвореним продавницама“, рекла је представница Лидла Ђурђица Кујунџић захваливши се локалним властима и пословним партнерима на сарадљивости, као и будућим потрошачима на стрпљењу и топлој добродошлици.

  4

  Градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић пожелела је добродошлицу компанији Лидл Србија, истакавши да се нада да ће ова друштвено одговорна компанија и први савремени дисконт у Србији пружити Крушевљанима повољну куповину и изградити пријатно и сигурно место за рад запослених: „Драго ми је што ће данас и Крушевац постати један у низу градова у коме ће компанија Лидл отворити свој малопродајни објекат робе широке потрошње на продајном простору величине 2500 м2, и где је око 50 лица нашло своје радно место. Драго ми је да су у разноврстан асортиман јединствених Лидл производа са преко 1500 артикала има и 350 српских добављача са својим брендовима “, рекла је Палуровић.

  14

  5

   

  6

   

  7

   

  8

   

  9

   

   

  Крушевљани који су били први купци, у новој продавници дочекани су са одабраним асортиманом производа са најбољим односом цене и квалитета и додатним „слављеничким“ ценама поводом отварања.

  11

   

  Свечаном отварању објекта присуствовали су и Живојин Милорадовић, председник Скупштине града Крушевца, Иван Анђелић, начелник Градске управе, Мирољуб Ћосић, помоћник градоначелника...

  10

   

  12

   

  13

  3

  Радно време Лидл продавнице је од 8:00 до 22:00 часа сваког дана у недељи.

   

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid