Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Комунална полиција добила нове униформе

  Комунална полиција добила нове униформе

  Ел. пошта Штампа

  11 Данас је служба Комуналне полиције Градске управе Крушевац добила вредну донацију – нове, летње униформе. Лични донатор је бивши градоначелник Братислав Гашић, а нове униформе допринеће опремљености ове Службе, али и препознатљивости комуналних полицијаца на редовним дужностима које обављају на терену.

  Чину уручења претходио је састанак у Градској управи коме су присуствовали и градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Живојин Милорадовић, заменик градоначелника Весна Лазаревић и начелник Градске управе Иван Анђелић.

  4

  1

  Бивши градоначелник Братислав Гашић захвалио се Комуналној полицији на савесном и одговорном обављању професионалних задатака, нагласивши да су, од када је ова Служба оформљена 2012., само једном добили нови одевни део опреме, зимске јакне.

  7

  Нова службена униформа испуњава највише професионалне стандарде, а у име 26-оро комуналних полицајаца на донацији се захвалио Зоран Миленковић.

    8

  У склопу активности на комплетном уређењу града, Гашић је најавио  завршетак замене уличних сијалица ЛЕД расветом, попуњавање ударних рупа на свим путевима, уклањање дивљих депонија и др. Такође, планира се и набавка нових машина за ЈКП.

  9

  У наредном периоду, инфраструктурни радови биће фокусирани на центар града, с обзиром на обележавање низа јубилеја значајних за град Крушевац.

  10

   

   

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid