Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Oтворена традиционална Осмомартовска изложба цвећа

  Oтворена традиционална Осмомартовска изложба цвећа

  Ел. пошта Штампа

  1 Поводом предстојећег празника, међународног Дана жена, у Крушевачком позоришту отворена је традиционална Осмомартовска изложба цвећа, у организацији ЈКП „ Крушевац“.

  Према речима директора ЈКП „Крушевац“ Снежане Радојковић и ове године, ово јавно предузеће се потрудило да аранжира најразноврснију понуду саксијског и резаног цвећа, како из сопствене стакленичке производње, тако и из увоза.

  2


  Изложбу је званично отворила градоначелник Јасмина Палуровић. Уз честитке за Дан жена, она је позвала све суграђане да посете изложбу цвећа и у мноштву понуда одаберу одговарајући поклон за припаднице лепшег пола. Такође, том приликом је нагласила да је производња цвећа управо најлепши и најкреативнији сегмент рада ЈКП.

  3

  Око 4000 саксија разног лиснатог цвећа и цветница, једногодишњих и вишегодишњих садница, на десетине резаних биљака, украшаваће фоаје Крушевачког позоришта од данас, закључно са 8. мартом.

  4

  Поред широког асортимана понуде, купци могу да добију и корисне савете о неговању цвећа од стручних лица.

  На изложби се могу наручити и цветни аранжмани, а испорука је могућа и на кућну адресу. Цене нису повећане у односу на прошлу годину, а неке су чак и ниже.

  5

  Традиционално се најчешће купују орхидеје и руже.

  6

  Ове године, по први пут,  Осмомартовску изложбу цвећа, својим сликама употпунио је крушевачки уметник Живорад Милановић Маки.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid