Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Отворен Сајам женског предузетништва

  Отворен Сајам женског предузетништва

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada Поводом међународног празника - Дана жена, у Белој сали Културног центра одржан је Сајам женског предузетништва. Организатор је Регионална привредна комора и Центар за женско предузетништво.

  Регионална привредна комора од 2011.године организује Сајам женског предузетништва са циљем промоције и охрабривања предузетништва код жена, као и пружања подршке и помоћи у обављању привредних делатности.

  1

  На данашњем Сајму представило се двадесетак жена и удружења које су промовисале своје активности, а посетиоци су имали прилику да виде најразноврснију понуду рукотворина, производа старих заната, декоративних и цветних аранжмана и др. асортимана, који су осмислиле и израдиле вредне женске руке.

   

  Сајам женског предузетништва који је иначе продајног карактера отворила је градоначелник Јасмина Палуровић.

  „ Овај Сајам је пример добре праксе како се афирмише женско предузетништво и охрабрују и подстичу даме да буду креативне, предузимљиве и храбре у пословним подухватима. Овакве манифестације ће увек наићи на подршку Града и сваку врсту помоћи којом ћемо поспешити пословну иновативност припадница лепшег пола и омогућити им да њихове активности постану видљиве, а притом допринесу и њиховој финансијској стабилности“.

  Уз честитке за предстојећи празник, градоначелник Палуровић је дамама пожелела успешан рад и добру продају.

  2

  Овај Сајам није једина манифестација којом РПК помаже женама у предузетништву, већ и информисањем о добијању одређених субвенција, едукација, бесплатног саветовања, писања пројеката и др.

  3

   

  4

   

  5

   

  6

   

  7

   

  8


  У културном програму су учествовали ученици Музичке школе „ Стеван Христић“ и радионица Културног центра.

  9

   

  10

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid